Tuesday, November 19, 2019
Ballina Etiketimet Peshkimi ilegal

Etiketim: peshkimi ilegal

Komuna e Ulqinit dhe Ministria e bujqësisë nënshkruajnë marrëveshjen kundër peshkimit...

0
Ministria e bujqësisë dhe e zhvillimit rural dhe Komuna e Ulqinit kanë nënshkruar marrëveshjen për realizimin e projektit “Zhvillimi i qëndrueshëm i ekosistemit detar...

Në Ulqin janë të regjistruar 35 peshkatar me dinamit

0
Sipas të dhënave zyrtare të policisë, në komunën e Ulqinit janë të regjistruar 35 persona që me dinamit shkatërrojnë ekosistemin ujor. Por edhe pse ekziston...

Norvegjia financon luftën kundër peshkimit ilegal

0
Pushteti lokal i ndihmuar edhe nga ndihma financiare e Mbretërisë së Norvegjisë, ka vendosur ti shpallë luftë peshkimit ilegal në Komunën e Ulqinit. E...

Arrestohen dy shtetas shqiptar për peshkim ilegal. Policia përdori armët

0
Dy shtetas të Shqipërisë janë arrestuar dje derisa po peshkonin në ujrat malazeze të Liqenit të Shkodrës, shkruan "Dnevne Novine". Rreth orës 3.30 shtetasit F.B...

U mbajt konferenca për mrojtjen e ekosistemit dhe ndalimin e peshkimit...

0
Sot me fillim në ora 11.00, në hotel “Dolcino”, u mbajt konferenca mbi projektin për mbrojtjen e ekosistemit bregdetar dhe detar. Në këtë konferencë, përvec...

IPA: Projekt kundër peshkimit ilegal

0
  Zyra për bashkëpunim ndërkombtarë dhe projekte ka dërguar thirrje për pjesmarrje në projektin për mbrojtjen e bregdetit të Komunës së Ulqinit. Gjegjësisht ndalimin e...