Thursday, January 23, 2020
Ballina Etiketimet Ndërprerje e energjise

Etiketim: ndërprerje e energjise

EEMZ: Ndërprerje e energjisë në Katërkollë, Plazh i Madh, Shtoj

0
Për shkak të punimeve në nënstacionin Kodra 110/35 kv, sot zonat e Katërkollës, Plazhit të Madh dhe Shtojit, do të kenë ndërprerje të energjisë...

EEMZ: Sot pa rrymë restoranet në Bunë

0
Sot prej orës 9.00 deri në orën 15.00 do të ketë ndërprerje të energjisë për restoranet në breg të Bunës afër Adës, për shkak...

Ndërprerje e energjisë elektrike në Anë të Malit dhe Krajë

0
Për shkak të punimeve në largpërçuesin 35kv Kodra-Katërkollë, sot prej orës 11.00 deri në orën 16.00, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për...

EEMZ: Ndërprerje e energjisë në Pinjesh

0
Për shkak të vendosjes së matësave të ri elektrik, nesër në disa pjesë të Ulqinit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, njoftojnë nga...

Montimi i matësave elektrik: Nesër një pjesë e qytetit pa rrymë

0
Për shkak të montimit të matësave elektrik, nesër prej orër 08.00 deri në orë 18.00, një pjesë e Ulqinit do të ketë ndërprerje të...

EEMZ: Sot një pjesë e Ranës pa rrymë

0
Për shkak të punimeve në nënstacionin "Meterizi 4", shkolla fillore Boshko Strugar dhe një pjesë e Ranës do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike. Ndërprerja...

Nesër një pjesë e Meterizit do të ketë ndërprerje të energjisë

0
Për shkak të punimeve në nënstacionin “Mëhalla e Re 2”, nesër, me 16 nëntor, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për banorët e...

Sot pa rrymë një pjesë e Gjeranave dhe Kodrave

0
Për shkak të punimeve në rrjet, sot prej orës 8.30 deri në orën 15.30, zona rreth marketit Solaris dhe servisit Champion do të ketë...

Nesër ndërprerje e energjisë elektrike

0
Për shkak të punimeve në rrjetin e tensionit të ulët “Mëhalla e Re 2”, nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike zona drejt...

EEMZ: Sot pa rrymë zona rreth shkollës “Marshall Tito”

0
Për shkak të punimeve në nënstacionin "Marshall Tito", sot prej orës 8.00 deri në 16.00 do të ketë ndërprerje të energjisë për zonën që...