Tuesday, January 21, 2020
Ballina Etiketimet Liqeni i shasit

Etiketim: liqeni i shasit

BL. Katërkollë : Projekti i vitit, rihapet rruga publike për në...

0
Bashkësia Lokale në bashkëpunim më Fehim Avdiun si përfaqësues i peshkatarëve të zonës , nën mbështetjen e Komunës së Ulqinit dhe një numri të konsiderueshëm...

Komuna e Ulqinit: Nënshkruhet kontrata për mbrojtjen e Liqenit të Shasit

0
Komuna e Ulqinit e përfaqësuar nga kryetari Fatmir Gjeka nënshkroi dje kontratën me OJQ Green Home të kryesuar nga Natasha Kovaceviq për mbrojtjen e...

Green Home: Projekt për liqenin e Shasit

0
Në kuadër të projektit "Parkrahje bashkësive lokale në implementimin e praktikave turistike të bazuara në pasuritë natyrore të Liqenit të Shasit", OJQ Green Home...

Bregdetit të Malit të Zi i kërcënohet shkatërrimi i shpejtë

0
Nëse nuk merren masa urgjente bregdetit te Malit të Zi, për shkak të shfrytezimit irracional të resurseve jo të ripërtërishme, në mënyrë të pashmangshme...