Tuesday, January 21, 2020
Ballina Etiketimet Kriporja

Etiketim: kriporja

Kriporja: Kripa shitet, punëtorët nuk shohin as një cent

0
Nga Kriporja u Ulqinit dje kanë dalur 14 maune me kripë, çka ngjalli revoltën e ish punëtorëve të kësaj ndërmarrjeje, shkruan "Vijesti". Njëri nga sindikalistët,...

Vendimi për Kriporen muajin tjetër

0
Seanca gjygjësore në mes të Eurofondit, që ka shumicën e aksioneve të Kripores, dhe shtetit të Malit të Zi ka përfunduar dje në Gjykatën...

Komisioni Europian kërkon që Kriporja të mbrohet me ligj

0
Komisioni Europian, gjegjësisht Drejtoria për zgjerim pranë këtij komisioni, ka pershëndetur faktin që Mali i Zi e njeh rëndësine e Kripores si habitat Emerald...

Gazivoda e do Kriporen për 15 vjet

0
Ish drejtori i kripores së Ulqin, Lubo Gazivoda, e a dorëzuar ofertën për qiramarrjen e kësaj ndërmarrjeje, raporton Vijesti. Ai dje nuk ka dashur...

Shtyhet seanca lidhur me padinë e Kripores kundër Shtetit

0
Dëgjimi lidhur me padinë e Kripores “Bajo Sekuliq” në falimentim kundër shtetit është shtyrë për datën 1 dhjetor dje në Gjykatën Ekonomike, sepse gjykatës...

Birdlife International: Promovohet Kriporja e Ulqinit

0
Në faqen e Birdlife Intrenational promovohet kriporja e Ulqinit si një destinacion unik natyror. Me titullin “Nga një katastrofë potenciale në turizëm të qëndrueshëm” nga...

Ish drejtori Gazivoda dëshiron ta marrë Kriporen me qira!

0
Në tenderin e hapur për marrjen me qira të Kripores së Ulqinit ende nuk ka arritur asnjë ofertë, por është e sigurtë që në...