Saturday, December 7, 2019
Ballina Etiketimet Kriporja e ulqinit

Etiketim: kriporja e ulqinit

Me 7 dhe 8 Prill Konferenca e Dytë Ndërkombëtare për mbrojtjen...

0
Konferenca e dytë ndërkombëtare për mbrojtjen e Kripores së Ulqin do të mbahet në Podgoricë dhe Ulqin, me 7 dhe 8 prill të vitit...

Dervishi: Kriporja në terësi të jetë zonë e mbrojtur

0
Deklaratë:   Mbrojtja e Kripores është obligim i  Komunës së Ulqinit dhe në lidhje me këtë Sekretarijati për çështje komunale dhe mbrojtje të ambijentit ka ndërmarrë...

Zëri i Amerikës: Mbrojtja e Kripores së Ulqinit (video)

0
Shoqatat ambientaliste të Malit të Zi, autoritetet vendore të Ulqinit dhe ambasadorët e BE-së kërkojnë nga Qeveria malazeze që Kriporja e Ulqinit sa më...

Nimanbegu: Vendimi i Gjykatës Kushtetuese në dëm të Ulqinit

1
Deputeti i Forcës në Kuvendin e Malit të Zi Genci Nimanbegu, deklaroi për Radio Europa e Lirë se vendimi i Gjykatës Kushtetuese për të...

Gjykata Kushtetuese hedh poshtë mbrojtjen e Kripores. Rrezikohet rruga në BE

0
Gjykata Kushtetuese ka hedhur poshtë vendimin e Kuvendit të Malit të Zi në vitin 2012, me të cilin Kriporja u shpall zonë e mbrojtur. Ky...

Së shpejti simpozium për Kriporen e Ulqinit

0
Me 12-13 shkurt në Ulqin planifikohet të mbahet njëri nga tre simpoziumet për Kriporen e Ulqinit. Ky simpozium i titulluar "THE BRIEF", së bashku me...

Një numër i madh vizitorësh në Kripore

0
Një numër i madh vizitorësh ishin sot prezent në Kriporen e Ulqinit, në Ditën ndërkombëtare të kënetave. Ky manifestim u organizua nga CZIP në bashkëpunim...

Kriporja e Ulqinit: Shitja pret vendimin për pronësinë e tokës

0
Kriporja e Ulqinit nuk do të shpallë thirrje për shitjen e saj deri në vendimin e Këshillit për Privatizim në lidhje me pronësinë e...

Zenka: CZIP lufton për ti mundësuar pronarit ndërtimin në Kripore

0
Mehmet Zenka, kryetar i organizatës joqeveritare "Shepka", e cila mbledh gjuetarët e Ulqinit, deklaroi në TV Teuta se Qendra për monitorimin e zogjve (CZIP) nuk ka...

Krivokapiq: Ato që shiten token e Kripores duhet të dënohen

0
Kryetari i Kuvendit të Malit të Zi Ranko Krivokapiq, tha gjatë mbledhjes së Këshillit Parlamentar për Stabilizim dhe Asocim, se ato që në mënyrë...