Friday, December 6, 2019
Ballina Etiketimet Komuna

Etiketim: komuna

Komuna në atmosferë festive

0
Në prag të festave të fundvitit, ndërtesa e komunës së Ulqinit ka ndërruar pamje. Edhe pse dikujt ndoshta më shumë i bën përshtypje  bredhi i...

Ja oferta e Polin për akua park!

0
Kompania turke "Polin", e cila është e vetmja që është paraqitur në tenderin e hapur nga Komuna e Ulqinit për dhënien me qira të tokës në...

Sot përgjigjja nga Atlas Banka për kredinë

0
Sot në Komunën e Ulqinit pritet përgjigjja nga Atlas Banka për aprovimin ose jo të kredisë me të cilën planifikohet të shlyhen rrogat dhe obligimet...

Komuna e Ulqinit implementon shërbimin SMS për informim të qytetarëve

0
Nga Qendra për Sistem të Informacionit njoftuan që Komuna e Ulqinit është duke implementuar shërbimin e ri për qytetarë, që përfshin informimin e tyre...

Së shpejti punimet për përfundimin e rrugës Ulqin – Krythë

1
Sot në Komunën e Ulqinit u prit në një takim pune Drejtori i Drejtorisë së Komunikacionit Savo Paraca. Në takim u tha se ka përfunduar...

Fillon mbledhja e Kuvendit të Komunës së Ulqinit

0
Mbledhja  e tretë e jashtëzakonshme e Kuvendit të Komunës së Ulqinit ka filluar punën sot në ora 10:00. Kryetari i Komunës e ka tërhequr pikën e...

Agjencia Turke për Zhvillim vizitë në Komunën e Ulqinit

0
Sot, në Komunën tonë qëndruan për vizitë pune përfaqsuesit e Agjencisë Turke për zhvillim - Tika të kryesuar nga Drejtori i porsaemëruar Z. Mustafa...