Friday, September 25, 2020
Ballina Etiketimet Këshilli për Privatizim dhe Projektet kapitale

Etiketim: Këshilli për Privatizim dhe Projektet kapitale

Qeveria nuk heq dorë nga shitja e Valdanosit

  Këshilli për Privatizim dhe Projektet kapitale i Malit të Zi, ka aprovuar Projekt Planin e Privatizimit për vitin 2015 dhe e përcolli atë në...

MOST POPULAR

HOT NEWS