Wednesday, August 12, 2020
Ballina Etiketimet IPA

Etiketim: IPA

U hap ndërmarrja sociale

Sot në Ulqin u hap ndërmarrja sociale "E drejta për jetë", si pjesë e projektit IPA "Sektori i tretë dhe zhvillimi i ndërmarrjeve sociale...

Fillon puna e ndërmarrjes sociale

Në kuadër të projektit IPA "Sektori i tretë i zhvillimit të ndërmarrjeve sociale në Mal të Zi", pasnesër, më 29 tetor, do të bëhet...

MOST POPULAR

HOT NEWS