Sunday, November 17, 2019
Ballina Etiketimet ICP Office

Etiketim: ICP Office

Komuna e Ulqinit dhe Ministria e bujqësisë nënshkruajnë marrëveshjen kundër peshkimit...

0
Ministria e bujqësisë dhe e zhvillimit rural dhe Komuna e Ulqinit kanë nënshkruar marrëveshjen për realizimin e projektit “Zhvillimi i qëndrueshëm i ekosistemit detar...

ICP Office: Suksesi i projektit të financuar nga Norvegjia mund ti...

0
    Projekti me vlerë 140.000 euro, i cili në masën më të madhe financohet nga Norvegjia dhe një pjesë më të vogël nga komuna e...