Saturday, August 15, 2020
Ballina Etiketimet E drejta per jete

Etiketim: E drejta per jete

Shoqata “E drejta për jetë”: Trajnim mbi vullnetarizmin dhe aktivizmin e...

Shoqata “E drejta për jetë” organizon trajnim mbi temën e vullnetarizmit dhe aktivizmit tek të rinjtë e Ulqinit. Trajnimi do të mbahet ditën e hënë...

U hap ndërmarrja sociale

Sot në Ulqin u hap ndërmarrja sociale "E drejta për jetë", si pjesë e projektit IPA "Sektori i tretë dhe zhvillimi i ndërmarrjeve sociale...

Fillon puna e ndërmarrjes sociale

Në kuadër të projektit IPA "Sektori i tretë i zhvillimit të ndërmarrjeve sociale në Mal të Zi", pasnesër, më 29 tetor, do të bëhet...

MOST POPULAR

HOT NEWS