Friday, November 27, 2020
Ballina Etiketimet Devastim

Etiketim: devastim

Komuna e Ulqinit dhe Ministria e bujqësisë nënshkruajnë marrëveshjen kundër peshkimit...

Ministria e bujqësisë dhe e zhvillimit rural dhe Komuna e Ulqinit kanë nënshkruar marrëveshjen për realizimin e projektit “Zhvillimi i qëndrueshëm i ekosistemit detar...

Salaj: Nuk ka devastim të Shasit

Bashkësia Lokale Katërkollë ka dalë me një deklaratë për opinion lidhur me informatat që kanë dalë në media ditët e fundit për devastimin e Shasit. Deklaratën po...

MOST POPULAR

HOT NEWS