Saturday, June 19, 2021
Ballina Etiketimet Avdulla dervishi

Etiketim: avdulla dervishi

Dervishi: Kriporja në terësi të jetë zonë e mbrojtur

Deklaratë:   Mbrojtja e Kripores është obligim i  Komunës së Ulqinit dhe në lidhje me këtë Sekretarijati për çështje komunale dhe mbrojtje të ambijentit ka ndërmarrë...

Dervishi: Sot fillon riparimi i rrugëve të qytetit

Sekretari për Veprimtari Komunale Avdulla Dervishi, bëri të njohur për portalin lajm.me se sot do të fillojnë punimet në riparimet sporadike të rrugëve të...

Rruga e turizmit: Fillon vendosja e ndriçimit në njërën prej rrugëve...

Në njërën nga rrugët ansore pranë motelit “Otrant”, ka filluar vendosja e ndriçimit, deklaroi për portalin tonë Sekretari për Veprimtari komunale Avdulla Dervishi. Vlera e...

Rihapet përsëri tenderi për rrugicat në Kala

Tenderi i parë për projektimin e rrugicave në Kala dështoi, pasi nuk ishte paraqitur asnjë ofertë nga asnjë projektues. Këtë për TV Teuta e bëri...

Stërpikja e mushkonjave joefikase për shkak të mosangazhimit të komunave tjera

Sekretari për Veprimtari Komunale Avdulla Dervishi, deklaroi për TV Teuta se stërpikja e sivjetshme e mushkonjave ka filluar me vonesë, kurse efikasiteti është jo...

Dervishi: Nuk jemi komplet të kënaqur me përgatitjen e sezonit

Sekretari për veprimtari komunale Avdulla Dervishi, deklaroi në një intervistë për TV Teuta se nuk është komplet i kënaqur me rezultatet e arritura në...

Fillon vendosja e shtyllave për rregullimin e parkimit

Sekretari i Sekretariatit për Veprimtari Komunale, Avdulla Dervishi, deklaroi për portalin tone se së shpejti fillon vendosja e shtyllave në trotuaret e bulevardit Gj.K....

Në qendër të qytetit së shpejti shtyllat për rregullimin e parkimit

Nga nje intervistë që zhvilluam me Sekretarin për Çështje Komunale, Avdulla Dervishin, lidhur me projektet e ardhshme në komunën e Ulqinit, u informuam që...

MOST POPULAR

HOT NEWS