Sot u mbajt seanca gjyqësore për rastin K1

0

Sot në Gjykatën Ekonomike në Podgoricë u mbajt seanca gjyqësore për rastin K1.

Në seancë kësaj radhe dëshmoi eksperti për ndërtimtari Predrag Hajdukoviq i cili dha vlerësimin e tij prej 10 milion euro për dëmin e shkaktuar me rrëzimin e objekteve në Plazhin e madh. Ndërkaqë, vlerësimi i tij u kontestua nga përfaqësuesit e komunës, Gëzim Haxhibeti dhe Stanko Mariq, për ç’arsye u vendos që me 3 nëntër të mbahet seanca tjetër. Në senacën e ardhshme do të dëshmoj eksperti Janko Jankoviq i cili ka bërë një vlerësim më vlerë shumë më të vogel më heret.

Në seancën sot ishin prezent edhe deputetët Genci Nimanbegu, Dritan Abazoviq si dhe nënkryetari Safet Beci.