Sot Protestat në Podgoricë. Bunti qytetar vazhdon!

0
“Besojmë që bunti qytetar do të jetë edhe më i madhë dhe do të kurorëzohet me sukses”, thekson Xhemal Peroviq.  

Protestat të paralajmëruara të grupit “97000 Rezisto” do të mbahet sot pran prokurorisë në Podgoricë. Siç paralajmërohet protesta do të jetë edhe më massive duke marrë parasyshë që herën e kaluar ishin përmbi 10.000 protestues.

Kërkesa kryesore është dorëheqja e presidentit të Malit të Zi Milo Gjukanoviq.

Ditë më pare protestave është bashkangjitur edhe rrjeti akademik i Malit tl Zi i cili si kërkesë ka edhe dorheqjen e kryetarit të Këshillit të universitetit dr. Dushko Bjelica.

Edhe pas përpjekjeve presioneve të strukturave të ndryeshme për të politizuar protestën ajo mbetë ende në organizimin e grupit “97000 Rezisto”

Qytetarët na sygjerojnë “Mos e kyçni Opozitën në Protestë” ka deklaruar Xhemal Peroviq një ndër kryesuesve të grupit “97000 Rezisto” duke ftuar që masovikisht të marrin pjesë në protestë.

“Besojmë që bunti qytetar do të jetë edhe më i madhë dhe do të kurorëzohet me sukses”, thekson Xhemal Peroviq.