Sot fillon Festivali Folklorik Mbarëkombëtar në Gjirokastër. Marrin pjesë dy shoqëri nga Ulqini

0

Festivali Folklorik Mbarëkombëtar i cili tradicionalisht organizohet në qytetin e Gjirokastrës, sot hap siparin e vet. Ky festival do të zgjasë deri me 16 maj kur është e paraparë edhe mbrëmja gala dhe ndarja e cmimeve.

Nga Ulqini në këtë festival marrin pjesë dy shoqëri aristike: Sh.A “Tradita” dhe “Ana e Malit”, të cilat në program do të jenë ditën e hënë në ora 19.00.

Në linkun e mëposhtëm mund të gjen komplet programin e festivalit.

http://www.kultura.gov.al/files/news_files/program_AL_mail.pdf

 

Tradita1