Sonte mbledhjet e PDS-së!

0

Lajm.me mëson nga burime të besueshme se mbledhjet e PDS-së në Ulqin nuk do të mbahen të enjten, siç ka lajmëruar e përditshmja DAN, por do të mbahen sonte, të mërkurën, datë 01.10.2014. Mbledhja e parë do të fillojë në ora 18:00 në ambientet e ndërtesës së Komunës së Ulqinit, ndërsa e dyta në ora 20:00.

Pritet që gjatë mbledhjeve të diskutohet lidhur me konfliktet e brendshme të degës së PDS-së në Ulqin dhe shkarkimi eventual i Sanja Vlahovic dhe Ljoro Nrekic.