Sonte protestë kundër NATO-s në Podgoricë

0

Sonte në Podgoricë është parashikuar protestë kundër antarsimit të Mali të Zi në NATO.

Para dhjetë ditëve, në samitin e mbajtur në Bruksel, kjo aleancë i dërgoi Malit të Zi ftesën për antarsim.

Protesta organizohet nga Nova Srpska Demokratija, një nga antaret e Frontit Demokratik, Lëvizja për Plevlja, OJQ “Jo në NATO”, dhe shoqata të tjera kundër antarsimit të Malit të Zi në NATO.

Protesta do të bëhet në formë shetitjeje me fillim në ora 18.00.