Sivjet u mblodh më shumë taksë e banimit se vjet

0

Për këtë vit, janë mledhur më shumë të ardhura se vjet nga taksa e banimit, bën të ditur Sekretariati për Buxhet dhe Financa në Komunë të Ulqinit.

Sivjet janë mbledhur 219,620 euro, ndërsa vitin e kaluar 213,939, çka shënon rritje, sidomos pasi hotelet të paguajnë borxhet e tyre, të cilat janë rreth 25,000 euro.

Taksa e banimit i shkon Organizatës Turistike të Ulqinit.