Shqipëria kalon në finale të “Eurosong 2015”

0

Shqipëria e përfaqsuar nga këngëtarja Elhaida Dani me këngën “I am alive”, arriti të kalojë në finalen e Eurovizionit të 60.

Përvec Shqipërisë në finale kaluan edhe Armenia, Rusia, Rumunia, Hungaria, Greqia, Estonia, Gjeorgjia, Serbia dhe Belgjika.

Gjysëmfinalja e dytë do të mbahet të enjten.