Shorti për Kampionatin Europian: Shqipëria në grup të fortë

0

Edhe pse në Kampionatin Europian nuk ka grupe të lehta, duket se Shqipëria nuk ka pasur edhe aq fat.
Shorti i hedhur para pak minutave e ka vendosur atë në grup me Francën, Rumuninë dhe Zvicrën.
Ja edhe përbërja e të gjitha grupeve.

Grupa A: Franca, Rumunia, Shqipëra, Zvicra

Grupa B: Anglia, Rusia, Uellsi, Slovakia

Grupa C: Gjermania, Ukraina, Polonia, Irlanda e Veriut

Grupa D: Spanja, Cekia, Turqia, Kroacia

Grupa E: Belgjika, Italija, Irlanda, Suedia

Grupa F: Portugalia, Islanda, Austria, Hungaria