Sara Kraja shpallet kampione europiane

0
Klubi i Taekwondo-së Ulqini e nis me sukses vitin 2019
Me datë 02-03.02.2019 në Stuttgart u mbajtë kupa Europiane e Presidentit për kategorine e fëmijëve dhe kadet. Në aktivitet morën pjesë 1500 garues. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqitë me dy garues, Bledar Kasmi dhe Sara Kraja.

 
Garuesja Sara Kraja pas tri fitoreve shpallet kampione e kupës Europiane të Presidentit për vitin 2019. Ajo fitoi kundër Gjermanis, Britanis dhe në finale kundër Greqis. 
Ndërsa garuesi Bledar Kasmi ndeshjen e parë e fitoj kundër garuesit nga Moldavija kurse ndeshjen e dytë fati nuk ishte në anën tonë i cili humb nga garuesi i Rusise.