Rrezart Cungu në finalen e turneut HEAD Cup Bruchköbel ne Gjermani

0

Ne turneun HEAD Cup Bruchköbel ne Gjermani,qe ka filluar me 28 gershor 2016,Rrezart Cungu ka arritur nje rezultat fenomenal.
Ne rundin e pare ne single Rrezarti fitoi kundershtarin e tij Nico Hornitschek nga Gjermanija me rezultatin 6:0,6:2.Ne rundin e dytë ngadhnjeu ndaj gjermanit Oliver Toschib me rezultatin4:6,6:3,6:1.Ne rundin e tretë fitoi Marcus Anker Sulen nga Norvegja me rezultatin 6:7,6;2,6:1. Ne cerek finale ngadhnjeu ndaj cekut Daniel Velek me rezultatin 6:3,6:1,kurse ne gjysem finale fitoi ndaj bartesit te pare te listes Adrian Andeev nga Bullgaria me rezultatin 6:4,7:6.

Kurse neser luan finale kunder Henry von den Schulenburg nga Zvicra.
Gjithashtu Rrezarti pati sukse edhe ne double,ku me partnerin e tij prej Gjermanije,Niklas Schell fituan vendin e pare duke ngadhnjyer ndaj: ciftit gjerman Hochenauer dhe Kraemer 6:2,6:3,ne cerek finale ndaj ciftit Maechac (Ceh) dhe Schylenburg (Ger) me rezultatin 6:0,3:6,(10:6),ne gjymsfinale fituan ndaj ciftit ceh Holis dhe Velek me rezultatin 2:6,7:5 (10:8) dhe ne finale mposhten ciftin gjerman,vllezerit Lemstra me rezultatin 6:2,6:1.