Rrëshqitja e dheut bllokon rrugën për Krajë

0

Në adresë të portalit tonë ka mbërritur një fotografi në të cilën vërehet se rruga për në Krajë është bllokuar nga rrëshqitja e dheut dhe gurëve.

Akoma nuk ka informata nëse gjatë rrëshqitjes ka pasur pasoja në automjete apo njerëz.