Rihapet përsëri tenderi për rrugicat në Kala

0

Tenderi i parë për projektimin e rrugicave në Kala dështoi, pasi nuk ishte paraqitur asnjë ofertë nga asnjë projektues.

Këtë për TV Teuta e bëri të ditur Sekretari për Veprimtari Komunale, Avdulla Dervishi.

Tenderi me vlerë 25.000 euro është hapur përsëri dhe Dervishi u bëri thirrje projektuesve që të angazhohen dhe të paraqesin ofertat e tyre.