Rama: Shqiptarët e Luginës duhet të kenë të drejta sa serbët në Kosovë

0

Kryeministri i Shqipërisë në Beograd, i bëri dy deklarata shumë të fuqishme. Pos që e tha midis Beogradit se Kosova është shtet i pavarur dhe ky është një realitet i pakthyeshëm Rama ia bëri të qartë Vuçiqit se edhe shqiptarët e Luginës së Preshevës duhet të jenë në qendër të vëmendjes së Beogradit.

“Shqiptarët e Luginës së Preshevës të kenë vëmendjen e Beogradit. Ata të kenë po aq të drejta sa kanë serbët e Kosovës”, ka thënë Edi Rama.

Gjithashtu kryeministri shqiptar, Rama, ka thënë se “Kosova e pavarur është realitet dhe një realitet i pakthyeshëm”.