QKI “Malësia”: Me 20 qershor ekspozitë e piktorit Qazim Muja

0
Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Qendrën Kulturore-Informative “Malësia” do të organizojnë ekspozitën figurative “Refleksione” të piktorit Qazim Muja. 
Ju ftojmë që të merrni pjesë në hapjen e ekspozitës, të enjten, më 20 qershor 2019, ora 20:00, në QKI “Malësia” – Tuz.
Gjithë të mirat, 
Ismet Kallaba