Qeveria e Serbisë: 50 mijë euro ndihmë për Shqipërinë dhe Maqedoninë

0

Qeveria e Serbisë ka vendosur në mbledhjen e sotme që të ndajë nga 50 mijë euro për Shqipërinë dhe Maqedoninë për t’u dalë në ndihmë këtyre dy vendeve të goditura nga vërshimet e fundit që përfshinë territore të mëdha.

Vendimi për këtë ndihmë është marr me propozim të qeverisë së Serbisë.

Ditëve të fundit, Shqipëria është prekur nga të reshura të shtuara atmosferike që për pasojë kanë vërshuar pjesë të mëdha të vendit.