Qeveria e përkohshme: Partitë e pakicave pranojnë të ndëgjojnë propozimin e Lekiqit?

0

Sipas radios Antena M, pas PSD-së edhe partitë e pakicave do të pranojnë te ndëgjojnë propozimin e Lekiqit në lidhje me formimin e qeverisë së përkohshme, shkruan portali Vijesti.

Në fillim ka mbizotruar qëndrimi se nuk ka nevojë për propozime të tilla, por nga klubi i këtyre partive, thotë Antena M, janë të gatshëm ta ndëgjojnë Lekiqin dhe propozimin e tij.

Ky qëndrim duhej të ishte publikuar sot por për arsye objektive do të publikohet në ditët e ardhshme.

Propozimin nuk e ka pranuar PDS, me arsyetimin se vullneti i qytetarëve tregohet në zgjedhje.