Punëtori artistike për fëmijë të shtunën në Ulqin

0

Punëtoria artistike për fëmijë në Ulqin do të hapë sezonin 2014/2015 këtë të shtunë, datë 11.10.2014. Punëtoria hapëse do të mbahet në Qendër për Kulturë me fillim në ora 12.

Janë të mirëpritur të gjithë fëmijët të cilët dëshirojnë të merren me arte figurative. Kjo është një mundësi shumë e mirë për të shprehur kreativitetin, por edhe për të krijuar shoqëri të re.

Në galerinë e bashkëlidhur po ju paraqesim disa nga punimet e vitit të kaluar, si dhe nga ekspozita që kanë pasur fëmijët në Tiranë.