Prej nesër çmimi i naftës më i lirë

0

Prej nesër çmimi i eurodizelit do të jetë 2 cent më i lirë, dhe nga 99 cent që ishte deri tani, do të bjerë në 97 cent, njoftojnë nga Ministria e Ekonomisë.

Çmimet e derivateve të tjera do të mbesin të pandryshueshëm në dy javët e ardhshme.