PASCH Video Workshop: Mali i Zi si shtet multikultural (video)

0

Si është të jetosh në një shtet multikultural ?

Kësaj pyetjeje janë munduar ti përgjigjen nxënësit e shkollave nga rajone të ndryshëm të Malit të Zi, si pjesë e një puntorie ndërkulturore gjermane të realizuar në Ulqin gjatë shtatorit të këtij viti . Në gjashtë ditë, sa zgjaten intervistat e Pasch Video Workshop janë intervistuar nxënës, zyrtarë të Komunës, imamë të xhamive, priftërinj, por edhe shumë kalimtarë të rastit.

Për më shumë ndiqni videon e cila është në gjuhën gjermane, shqipe dhe malazeze.