Partia e re mbetet pa një nënkryetar. Hajro Lika jep dorëheqjen!

0

Partia e sapoformuar, Levizja Shqiptare Qëndrore për Integrim, ka mbetur pa njërin nga nënkryetaret e saj. Pak dite pas kongresit themelues të kesaj partie, ku u zgjodh kryetari dhe nënkryetarët, portali ynë mëson se Hajro Lika, i zgjedhur si nenkryetar partie, tashmë ka dhënë dorëheqjen.

Nënkryetari tjetër është Selim Tula, kurse kryetar Isat Jakupi.

Akoma nuk dihen arsyet e sakta të ketij veprimi, por sic duket nga fillimet e kësaj partie, e ardhmja nuk është premtuese.