Otrant-Olimpik “shkatërron” Slogën

0

Në ndeshjen e luajtur sot në Ulqin, skuadra e Otrant-Olimpik demontroi superioritetin e vet duke mundur 8-0 Slogën e Radoviqit.

U dallua vecanërisht Divanoviq i cili shënoi 4 gola, Kocoviq shënoi 2, kurse Caushi dhe Gurzakoviq nga një gol.

Pas pesë xhirove të luajtura Otrant ndodhet në krye të tabelës me 13 pikë.