Otrant-Olimpik barazon me Slogën

0

Në ndeshjen e luajtur sot skuadra e qytetit tonë Otrant-Olimpik nuk arriti të sigurojë më tepër se një barazim 0-0 me Slogën e Tivarit.

Ndeshja ishte e fortë dhe me mjaft taktizim të tepruar nga të dyja palët, prandaj edhe rezultati pa gola nuk habit.
Pas 6 xhirove të luajtura Otrant-Olimpik ka 14 pikë.