Organizimi i Green Culture Fest (video)

0

Me 12 dhjetor 2014, kryetari i Komunës Fatmir Gjeka nënshkroi marrëveshjen për organizimin e Green Culture Fest në Ulqin.

Siç edhe portali lajm.me raportoi atëherë, kjo konferencë do të mbahet në shtator, gjegjësisht prej 10 deri me 12, dhe do të tubojë një numër të madh ekspertësh nga lami të ndryshme.

Organizatorë janë organizata joqeveritare “Krug” nga Londra dhe Komuna e Ulqinit.

Më poshtë mund të ndiqni dhe videon promovuese.