Odeta Nishani i dhuron bibliotekës së Ulqinit 3 mijë libra

0

Zonja e parë e Shqipërisë Odeta Nishani, e cila para disa kohëve vizitoi Ulqinin me bashkshortin e saj  presidentin Bujar Nishani, i dhuroi bibliotekës së qytetit 3 mijë libra.

Këtë informatë për media e bëri të njohur kryetri i komunës Fatmir Gjeka i cili dje për këtë rast ndodhej në Tiranë.

Sipas fjalëve të tija, shumica e librave janë në gjuhën shqipe por ka edhe në atë angleze dhe gjermane.