Novica Staniq bashkohet me Bojaniqin dhe Abazoviqin

2
Me koleget e tuj te partive Serbe.

Agjensia e lajmeve MINA njofton se deputetët  Novica Staniq,Mladen Bojaniq dhe Dritan Abazoviq kanë formuar Klubin e Keshilltarëve të Pavarur.Kryetar i klubit do të jetë Bojaniq.

Bojaniq dhe Abazoviq janë ish deputet te Malit të Zi Pozitiv kurse Novica Staniq ish deputet i Frontit, i njohur më shumë tek shqipëtaret si perkrahes i flakët i politikës serbomadhe dhe levizjeve cetnike. Nuk ka të dhëna nëse Staniq do te bëjë pjesë në levizjen e re që pritet të formohet.

Perndryshe Staniq para nje muaji thiri politikanet e Malit te Zi qe te luten per Sheshelin.

 

This slideshow requires JavaScript.

2 KOMENTET

  1. Faqja e zez! E ma vone na qerrojn syt me parti qytetare e cdo dit afrohen ma teper serbve.

    Pa ku e gjeten bash kyt Cetnik.

  2. Novica Stanic ka thane: “Thras politikanet e Malit te Zi te luten per Sheshelin”

    A thu kan mi ndigju koleget e tij te klubit?!

Comments are closed.