Njerëzit e famshëm që vdiqën në vitin 2014

0

Rrjeti i njohur i lajmeve BBC, në faqen e saj të internetit ka publikuar një video-kolazh me njerëzit më të famshëm të botës, që u ndanë nga jeta vitin e kaluar.

Bie në sy vecanërisht vdekja e aktorit të njohur Robin Williams dhe e një prej shkrimtarëve me të mëdhenj të të gjitha kohërave, Gabriel Garsia Markez.

Videon mund ta shihni në këtë adresë:

http://www.bbc.com/news/magazine-30551540