Një fotografi historike

0

Respekt për të gjithë mësuesit, që kanë kontribuar me përkushtim të jashtëzakonshëm në arsimimin dhe edukimin e brezave.

Në fotografi ndodhet mësuesja Angjelina Pistulli, me nxëneset e saja në Ulqin.

Kjo foto është e viteve 1941-42.