Një ëndërr për Ulqinin: Marina në derdhjen e Bunës (foto)

0

Në faqen www.behance.net/gallery/7309915/Marina-project-in-Ulcinj-Port-Milena-Montenegro , ndodhen fotografitë e një koncepti për marinën në Ulqin.

Sipas konceptit, lokacioni i marinës do të ishte në derdhjen e lumit Buna dhe pamjet janë fantastike.

Ky koncept është i autorit Slobodan Petroviq nga Podgorica dhe daton qysh nga viti 2013. Për ata që nuk kanë patur rast ti shohin, fotografitë po i sjellim në galerinë mëposhtë.

 

This slideshow requires JavaScript.