Nesër një pjesë e Ulqinit pa ujë

0

Për shkak të punimeve në rrjetin e ujësjellësit, nesër një pjesë e Zogajve, Kollomzës, Kodrave dhe Totoshit do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë.

Ndërprerja do të zgjas prej orës 8.00 deri në ora 14.30 njoftojnë nga ndërmarrja “Ujësjellës-Kanalizime“.