Nesër një pjesë e Meterizit do të ketë ndërprerje të energjisë

0

Për shkak të punimeve në nënstacionin “Mëhalla e Re 2”, nesër, me 16 nëntor, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për banorët e zonës drejt Meterizit dhe Mendrës.

Ndërpreje do të ketë prej orës 09.00 deri në orën 15.00, lajmërojnë nga EEMZ.