Nesër fillon Southern Soul Festival

0

Plazhet Copacabana dhe Dolcinium Kite Club do të jenë prej nesër vendet më atraktive dhe më të poplluara të qytetit.

Southern Soul Festival hap siparin e vet për të dytin vit rradhazi duke premtuar përsëri argëtim të jashtëzakonshëm për të gjithë adhuruesit e muzikës, sidomos atyre të zhanreve soul, funk, jazz, hip hop, disco dhe house.

Festivali do të zgjasë 4 ditë, prej mesditës deri në orët e mëngjesit.