Në Anë të Malit u hap tregu i ri

0

Ana e Malit tani e tutje do të ketë tregun e ri. Fermerët tani do të tregtojnë produktet e tyre në një treg që përmbush kriteret dhe kushtet higjenike.

Kjo do të ndërpresë dhe shitjen e artikujve në rrugë.

Në ceremoninë e rastit ishte i pranishëm dhe Kryetari i komunës Nazif Cungu i cili në takimin e drejtëpërdrejtë me fermere dhe banorë paralajmeroi dhe investime të tjera në Anë të Malit

Punimet ne treg i ka zhvilluar NP,,Veprimtarite komunale,,