Ndeshja Sigal-Sutjeska pa incidente. Tifozat shtrijnë një flamur gjigand (video)

0

Ndeshja e basketbollit ndërmjet Sigal të Prishtinës dhe Sutjeskës së Nikshiqit ka përfunduar me fitoren e kosovarëve dhe pa incidente.

Për dallim nga tifozat e Nikshiqit, ato në Prishtinë nuk krijuan probleme, dhe ndeshja përfundoi në mënyrë të rregullt, me rezultatin 99-92 për kosovarët.

Para fillimit të lojës, tifozët shtrinë një flamur kombëtar gjiigand në mbështetje të ekipit të tyre.

 

http://youtu.be/e2CutTcakcs