Ndeshja Shqipëri-Serbi pezullohet përfundimisht (foto ekskluzive)

0

Pas tensioneve të shumta në stadium, pas hedhjes se sendeve në fushë nga ana e tifozëve, duke përfshirë edhe mjete plasëse dhe pas incidentit me flamurin shqip ndeshja Shqipëri-Serbi ndërpritet përfundimisht.

Vendimet lidhur me pikët dhe detajet e tjera do të merren gjatë ditëve në vijim.

Në foto mund të shihni momentin kur futbollisti serb kap flamurin shqiptar dhe më pas Xhaka dhe Lila i dalin në mbrojtje flamurit, e kështu vazhdon tensionimi i mëtejmë i situatës dhe pezullimi i ndeshjes.

Mësojmë se tifozët serbë kanë kënduar gjatë ndeshjes: “Vrisni shqiptarët që kroatët të mos kenë vëllezër”.

Në foto mund të shihni tifozët serbë duke djegur edhe flamurin e NATO-s.

1413317644829_wps_71_A_drone_with_an_Albanian_

 

c216c3ef08714f630264ddd6478426dcfa419d943d3f99d4337b834a3ee831b0

1413318047225_wps_74_Players_of_Serbia_in_red_

 

1413317914712_wps_73_Fans_and_players_of_Serbi

 

balaj

 

nato