Ndërprerje e energjisë elektrike në Anë të Malit dhe Krajë

0

Për shkak të punimeve në largpërçuesin 35kv Kodra-Katërkollë, sot prej orës 11.00 deri në orën 16.00, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për komplet zonat e Anës së Malit dhe Krajës, njoftojnë nga Elektroekonomia e Malit të Zi.