Montimi i matësave elektrik: Nesër një pjesë e qytetit pa rrymë

0

Për shkak të montimit të matësave elektrik, nesër prej orër 08.00 deri në orë 18.00, një pjesë e Ulqinit do të ketë ndërprerje të eneregjisë elektrike.

Pa rrymë do të jenë Limani I dhe II, rrugët 26 Nëntori, Budo Tomoviq, Vido Matanoviq dhe Meterizi, njoftojnë nga EEMZ.