Momentet me të mira të finales Ana Malit -Feniks (Video)

0

Televizioni Teuta mbrëmë transmetoi ndeshjen finale në mes Anës së Malit dhe Feniks, kurse tani mund të shijoni edhe momentet më të mira të saj.