Ministri Hoxhaj promovon librin në Ulqin

0

Zv.kryeministri dhe ministri i jashtëm i Kosovës, Enver Hoxhaj, sot do të qëndrojë për vizitë në Ulqin, me crast do të bëjë promovimin e librit të tij “Ngritja e një shteti”.

Promovimi do te behet ne oren 19.00 ne hotelin Mediteran.

Po ashtu Hoxhaj pritet të marrë pjesë edhe në hapjen e pikëvrojtimit në Shtegvashë, e cila është paraparë për ditën e shtunë.